søndag 31. januar 2010

Pappeske

Når man har barn og katter i huset så oppdager man virkelig hvor mye moro det går an å få ut av en pappeske.

Noen som husker Tommy og Tigeren og tidsmaskinen?


Omtrent som å se Jakob og Leo i går.

Kattene var i grunn først ute og dette skjer hver gang vi har en eske på gulvet. Selv de minste legoeskene er strålende moro og skal helst skvises inn i. Dagens eske var ganske stor - 60*40 og 35cm høy, tenker jeg. Dette er en genial gjemmeeske der man kan - som katt - hoppe oppi og ligge på lur og sprette ut av som et troll i eske når noen - og da helst den andre katten - går forbi og aner fred og ingen fare. Det er opp og ned, rundt og over alt ettersom.

Senere kom Jakob og han er akkurat så stor at han ikke går oppi esken med å lukke toppen, men det gikk helt fint å sitte oppi den og fly avgårde. Han fortalte at esken fløy til Spania der den så skulle sendes hjem, men den hadde blitt feilsendt til - OBAMA! Og han hadde åpnet esken, sett at det var Jakob som var der og sendt den hjem til Grorudhaugen. Heldigvis for det. Og heldiggrisen Jakob som fikk møte Obama!

Som sagt - min tanke var umiddelbart på Tommy og Tigeren, særlig når han tok Leo med på tur, men mye moro er det uansett av en helt enkelt pappeske, enten du er en gutt på 8 år eller en katt på 3.

1 kommentar: