torsdag 28. januar 2010

En møtedagDette er en sånn dag. Da møterekken starter kl 8 og ikke gir seg før klokka er nesten 4 og det er tid å gå hjem, da PC'en står for seg selv på pulten og plinger en 20-25 ganger på innkommen mail man ikke rekker å lese før neste møte og tusen saker virrer rundt hodet på en stakkar.

I dag var første møte kl 8 til 9. Det betyr ekstra tidlig avgang hjemmefra og hastige beskjeder til mann og barn før man iler til bilen og tynt ber enn liten bønn om at det ikke er det normale kaos i Jar-krysset og at det ikke har kommet så langt at garasjen på jobb er full før du kommer. I dag gikk heldigvis det greit. Møtet var et informasjonsmøte der vi fikk informert de som skulle informeres og vi kunne gå hvert til vårt 5 min på 9.

Neste møte kl 9-11. Et fint og konstruktivt arbeids-møte mellom ganske få personer med klare avgjørelser og aksjoner, samt at vi klarte å avslutte før tiden. Yoohoo!!! Et helt kvarter på kontorstolen min før jeg måtte haste videre!

Nytt møte 11-13, heldigvis inkludert lunsj. Dette var et kose- og pratemøte med gamle kolleger, kun avbrutt av to-tre telefoner underveis. I grunn min egen feil som i løpet av det kvarteret jeg satt på kontorstolen min la inn en forespørsel på Help&Support - jeg skal vel egentlig være godt fornøyd med den raske responsen.

Siste møte i dag var 13-15. Et kvarter for sent startet jeg dette avklarings-og dialogmøtet med en nær kollega der vi fikk diskutert oss gjennom en rekke viktige saker, avklart ansvar og aktiviteter og pratet litt kollegialt om andre ting.

Kvart over 3 er også dette møtet over og da ble det behov for et minimøte på et stillerom med en kollega for å avklare et viktig spørsmål.

Og så? Med 25 uleste mail i boksen ble det tid for å kjøre hjem.

Det fine var at i posten i dag kom mitt nye Kindle DX lesebrett!! :D Har allerede bestilt flere bøker så nå ligger alt til rette for å ha et godt møte med meg selv i kveld der jeg koser meg med å forstå hvordan alt virker og kanskje komme i gang med den siste boka til Sara Paretsky, Hardball!

1 kommentar:

  1. I dag har jeg forresten funnet det "perfekte møtet".

    Kansellerte møter. De er de aller aller beste.

    SvarSlett